Som tidligere nævnt var der jo desværre ingen der fik fortalt mig, at det var den officielle pandekage-dag i går. Jeg fik dog god mad alligevel - nemlig BRUCHETTA! Opskriften fik jeg for et års tid siden af min søde svigermor, og jeg har været vild med bruchetta lige siden! Nedenfor kan i se hvor nemt det er at lave:
Skær en bakke cherry-tomater, en grøn peber og en gul peber i små stykker.
Skær 2 kugler af frisk mozarella i små stykker.
Bland det hele sammen:
Hæld olivenolie i en skål, put friskkværnet peber, salt og oregano i.
Pres gerne MANGE fed hvidløg ned i olien, efter behov.
Rør godt sammen:
Anret grov-flutes, baguettes eller andet brød på en bageplade:
Fordel hvidløgs-olien på brødet:
Fordel herefter bruchetta-fyldet på brødet:
Sæt bruchettaerne i en forvarmet ovn, på 200 grader:
Tag ud efter 5-10 minutter, når fyldet er ved at få en gylden farve:
Anret:
VELBEKOMME
..Easy and lovely!
Ih, det var da dejligt at du lige gav dig til kende! Kan rigtig godt lide din blog, så du har da vidst fået en ny fast læser :)
SvarSletHav en rigtig dejlig aften!
Knus