11 februar 2012

DESIGN DESTINATIONS WORLDWIDE









Sidste år købte jeg bogen "Design Destinations Worldwide" af Joachim Fischer.
Det er en bog der indeholder de lækreste billeder af forkellige steder i verden.
Bogen beskriver de mest populære steder i verden, inden for hoteller, gastronomi, natteliv, shopping, sundhed og skønhed, kultur samt seværdigheder.
Bogen er perfekt til at hjælpe en til at finde ud af hvor en evt. rejse skal gå til, eller at finde ud af, hvad man kan se i et bestemt land, af ovenstående temaer, ud fra, hvor man evt. skal hen.

SHOPPING




Som det tydeligt ses, er bogen på i alt 800 sider, spækket med lækre billeder!

I bogen fandt jeg 3 forskellige afsnit, om henholdsvis kultur, natteliv og gastronomi, i Danmark:






I "Design Destinations Worldwide", står det beskrevet om Operahuset i København, at det er opført på et sted med en stor symbolsk betydning. Det ligger nemlig ikke bare umiddelbart over for Amalienborg Slot, men danner også afslutning på en arkitektonisk akse, som strækker sig fra Marmorkirken over den ottekantede slotsplads fra rokokotiden med rytterstatuen af Frederik V i centrum og over på den anden side af vandet. Bogen beskriver ligeledes at Operahusets akustiske forhold betegnes som enestående og der findes i alt seks forskellige scener, der byder på kunstneriske udfoldelsesmuligheder, som man hidtil ikke har kendt i København.








"Design Destinations Worldwide", står det beskrevet om Nasa i København, at alt i denne klub er hvidt: Vægge, gulve, møbler og lamper. Afrundede vinduesåbninger og en svungen linjeføring er kendetegnende for det futuristiske design. Indgangen smykkes af et kæmpe akvarium med japanske karper. Bogen beskriver ligeledes at gæsterne inde i klubben bydes velkommen i tre forskellige barer og på et dansegulv.










"Design Destinations Worldwide", står det beskrevet om Supergeil i København, at det levende motiv, på Supergeil, er forandring: Variable og farvede vægbeklædninger af fleksibelt fiberglas, der strækker sig igennem rummene, giver en flydende effekt og integrerer samtidig siddepladserne. Bogen beskriver ligeledes at der i overensstemmelse med det samlede koncept varieres i musikken, menuen, belysningen og indretningen hver dag, på en af de mest populære caféer.


Jeg synes at "Design Destinations Worldwide" er en helt fantastisk opslags-bog, som både skriftligt men også billedligt, meget fint, beskriver de forskellige destinationer i verden.


"Design Destinations Worldwide" af Joachim Fischer kan købes her, og koster lige nu 414,04 (normalpris: 499,95) 

Jeg kan  V A R M T  anbefale bogen!

..og du er selvfølgelig altid velkommen til at spørge efter seværdigheder, fra bogen, på en bestemt destination.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv kommentar