11 januar 2012

THE COLLAR

Her fik i dem! De uundværlige KRAVER eller COLLARS, som de hedder på engelsk, hvilket kan være en super idé at skrive i søgefeltet på internationale shopping-sider, så i ikke skal bruge for meget tid på at søge efter krave-tøj eller i det hele taget kraver i smykke-form, i stof, perler eller andet materiale, når i skal shoppe.

Alle ovenstående krave-items er til at få fingrene i, på Asos.com.

Kraver er feminine men også meget klassiske og stilrigtige - de gør at man ser præsentabel og formel ud, og de fås i alle former og farver. Med en krave om halsen kan du nemt skabe et eksklusivt, uskyldigt, henkastet eller bare opsigtsvækkende look.

Jeg er helt vild med alle smykke-kraverne i dette oplæg, da de så nemt kan give, en ellers kedelig bluse et lækkert og moderne pift. Desuden ville smykke-kraverne også se fantastisk ud, som det eneste på ens hals, til en stropløs top eller kjole.
Det jeg elsker ved alle krave-bluserne i dette oplæg, er at kraven oftest er en anden farve end selve blusen - dermed bliver kraven mere fremhævet, og det er netop hvad der skiller sig ud og er lækkert.
Den blå sømands-sweather er meget atypisk, men super charmerende og lækker, på samme tid. Den minder lidt om noget Anders And ville gå rundt i, og illustrerer virkelig et vaskeægte sømands-look.
Det bedste jeg ved - er folk der tør skille sig ud! - så vælg gerne de mest skæve og atypiske items, for at få et unikt look - som alle ikke går rundt og besidder - det er stil!
Den helt hvide og samtidig yndige skjorte på billedet nederst er den klassiske skjorte, med kraven.
En sådan skjorte bør alle have i klædeskabet, enten til et par høj-taljede bukser, et par høj-taljede shorts eller til et pencil-skirt.
Prøv jer frem, og find ud af hvad der virker bedst for jer - for kraven er til for at blive!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv kommentar