12 maj 2012

Nyt hår & outfit


Hej dejlige læsere! :-) Undskyld jeg ikke fik blogget i går. Jeg nåede kun lige at komme hjem fra arbejde, og så var der en time til jeg skulle ud af døren igen. I går var jeg nemlig ude at bowle og spise med min afdeling. Jeg var først hjemme i går ved midnat - men jeg havde en helt fantastisk aften med en masse snak og latter. I formiddags klokken 08.45 havde jeg en tid hos min frisør, Men's cut. Jeg trængte i den grad til at få nogle flere striber i håret og en grundig klipning, så det fik jeg! Dejligt.. Om lidt smutter jeg i fitness og når jeg kommer hjem skal jeg lige have ryddet lidt op. I aften kommer der nemlig 6 piger hjem til mig og fester! Mh, det glæder jeg mig til! Jeg håber i har en dejlig lørdag!

Sorry I didn't blog yesterday, but I went out bowling and eating chinese-food with my colleagues. We had a great evening. This morning I went to my hairdresser: Men's cut. I needed some more highlights and a haircut. The pictures above shows the result. Tonight I'm expecting 6 girls, who will come and party. I can't wait. Now I'll go to fitness :-) I hope you are all having a lovely Saturday!

6 kommentarer:

 1. Hvor er du flot og den bluse/kjole har jeg også ;)og nu til noget andet - Måske ku' du tænke dig at vinde et gavekort til Helle Thorup spa? Du deltager ved at klikke på følgende; http://fudjan.com/2012/05/give-away/ - der er i øvrigt endnu en give away i sigte - Kig forbi :) Kærligst, Fudjan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! :-D ..Ja, jeg elsker kjolen! ..Jeg overvejer meget at købe den i pink også ;-)
   Hvor spændende! :-) Jeg kigger forbi med det samme!

   Slet
 2. Hvor er det en fin kjole som du har på ! :)

  Knus Anna

  http://magazine.trendsales.dk/blogs/my-other-bag-is-chanel

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna :-)
   Tusind tak skal du have! ..Den er fra h&m og koster kun 129 kr. Jeg er også helt tosset med mønsteret.

   Slet
  2. Så man kan stadig få den ?:O

   Tror lige jeg skal forbi h&m !

   Knus

   Slet
  3. Ja man kan! :-)
   Jeg så den tidligere på ugen i den h&m vi har her i Sønderborg, hvor jeg kommer fra.
   Du kan se nærmere på den her på linket:
   http://www.hm.com/dk/product/99064?article=99064-E

   ..Den er bare desværre udsolgt på h&m's hjemmeside.
   Men du må kunne finde den i h&m-butikkerne endnu :-D

   Slet

Skriv kommentar