29 april 2012

Svanen & Svanen











I går gik min kæreste og jeg en lang tur i Sønderborg. Vi mødte to smukke svaner, som i kan se ovenfor. Jeg er helt vildt fascineret af svaner. De er så utrolig smukke men samtidig også meget mystiske og ikke til at finde ud af. På to af billederne er den ene svane helt oppustet, fordi den er sur. Den hvæsede af mig, da jeg tog billederne - og sådan en svane kan faktisk være ret skræmmende. Jeg får lyst til at tegne, efter at have taget de ovenstående billeder. Jeg er helt vild med det sidste billede, hvor svanen gnider sit hovede op af sin krop. Det er meget smukt, synes jeg.

I dag står dagen på kæreste-hygge. Jeg skal for første gang i mit liv se en "live" fodbold-kamp. Vi skal se SønderjyskE - Brøndby, i Haderslev. Så jeg er meget spændt. Det foregår jo udenfor, så jeg håber vejret holder! :-)

Når nu vi snakker om svanen, så kan jeg jo passende vise jer en af de smukkeste stole.
Nemlig "Svanen", af Arne Jacobsen:

Den er så ubeskrivelig smuk og enkel.
..og så er det nemt at se, hvorfor den hedder svanen:

Når man ser "Svanen" fra siden, er det nemt at se sammenhængen mellem stolen, og nedenstående billede af en svane:


Stole-ryggen skal forestille svanens lange hals og hoved, hvor resten af stolen, skal forestille svanens vinger og krop. Jeg elsker den!


Ovenstående "Svane" i valnødde-læder koster 46.591 kr. Jeg ville elske at have den stående i stuen!
..Men der er en anden løsning, hvis man ikke går helt så meget op i ægtheden, men bare designet.

Der findes en engelsk hjemmeside, kaldet www.vertigo-interiors.Co.uk, som sælger replica-møbler. Replica betyder efterligning. Så det er altså ikke det ægte mærke, men designet er det samme.

På www.vertigo-interiors.Co.uk, koster den samme stol (replica-modellen)  ca. 3.546,60 kr.

Så man kan klart sige at der er mange penge at spare! Min kæreste har købt fra siden før, og der var hurtig levering, og ingen problemer. Så siden kan varmt anbefales!

27 april 2012

Mine Jeffrey Campbell Foxy Spikes








Her er de! ..Mine nye og første Jeffrey Campbell sko :-)
Modellen hedder Foxy Spikes, og jeg er enormt glad for dem!
Jeg tog dem i brug for første gang i går, og er meget overrasket over at de er så utrolig "nemme" at gå i, selvom de jo ser enormt høje ud. Plateauen giver virkelig en "hjælpende hånd".
Jeg elsker de mange nitter på hælen, og det meget rå look de har.
Jeg stylede dem i går med en sort tætsiddende buksedragt og løst hår.

I aften får min kæreste og jeg gæster, hvor vi vil lave hjemmelavede luksus-pizzaer.
Der vil være en tre-retters menu og jeg glæder mig bare til en rigtig hygge-aften med god mad og en masse snak! ..Pligten kalder! Jeg skal ud og lave mig en rigtig god pizzadej. Sådan en dej, skal laves med kærlighed! 

Jeg håber i alle får en ualmindelig skøn weekend!

25 april 2012

NEW IN - Jeffrey Campbell





I got my first ones

..Mine helt egne Jeffrey Campbell shoes!

Jeg bestilte dem i søndags, og allerede i dag kunne jeg hente dem på posthuset!

Det er et af de bedste køb jeg har gjort længe, og jeg glæder mig meget til at løfte låget,
(på den i øvrigt smukkeste skotøjsæske nogensinde) for jer!

24 april 2012

A place for my shoes





Længe har jeg gået og manglet et sted til alle mine sko. Jeg har den seneste tid, købt utrolig mange sko, og jeg synes det er synd at de bor i hver deres skotøjsæske. Derfor vil jeg købe mig et sted, kun til dem. Jeg overvejer meget ovenstående reol-system. I valnødde-træ og sort metal. Jeg synes det er meget pænt, og så kan det hænges lidt op i højden, så det ikke behøver at tage den vilde gulv-plads. Den koster lidt over 900 kr., og jeg ved ikke om det er dyrt? ..Jeg har ikke rigtig købt sådan et slags møbel før, men jeg vil ikke tro at det er særlig dyrt. I hvert fald, synes jeg, det er synd at jeg ikke kan gå i hverdagen og beundre mine, efterhånden, mange sko. Du kan købe reol-systemet her.

I dag har jeg været i skole, som i ved. Efter skole cyklede jeg 30 km. i verdens midste motionsrum, som skolen tilfældigvis besidder. Derefter var jeg i bad og ovre at spise med de andre elever og nu står aftenen vidst på film og hygge. Jeg er forresten kommet til at gøre mig et "lidt" dyrt køb, i søndags. Men jeg kunne slet ikke lade være! ..Det får i højst sandsynlig at se i slutningen af ugen :-) JEG GLÆDER MIG!

23 april 2012

Linger-licious!





Hvor er ovenstående lingeri bare intet mindre end smukt!
..Den øverste er "to kill for"!
..Den koster desværre bare over 3000 kr.
Men smuk det er den!


Plastic-love









Mine fine plastic-æsker linger til forveksling produkterne fra design-mærket Nomess. Forskellen er, at jeg har købt mine plastic-æsker i Søstrene Grene, til sammenlagt omkring 50-60 kr.

Hvis jeg skulle have købt de samme, fra Nomess, som f.eks. nedenstående:


..skulle jeg give 109 kr. pr. stk.
Jeg synes bestemt det er med fordele at jeg har købt plastic-æskerne i Søstrene Grene, og jeg fortryder endda at jeg ikke fik købt mig nogle flere. Men mon ikke jeg kan nå det endnu?

Plastic-æskerne er så rydelige og fine, og giver et fint overblik over de smykker man har. I stedet for, at de f.eks. lå i en anden ikke-transparent æske.
Så fik I også nogle af mine absolutte yndlings-smykker at se :-) ..Nu vil jeg gøre mig klar og pakke færdig - for jeg skal afsted på skole kl. 12.30. Så dejligt at jeg har kunne sove længe på sådan en skøn og solrig mandag! :-) Jeg klager ikke! Rigtig god mandag til alle jer skønne læsere!

22 april 2012

Flødebollen








Jeg spiste den lækreste flødebolle, fra Guldbageren, i går. En føldebolle med hvid chokolade og karamel-creme indeni. Loved it! ..Nu skal jeg i fitness, inden jeg skal en hel uge på skole - hvor jeg ikke har mulighed for andet end motion i naturen. Jeg glæder mig til skole, i "skriftlig kommunikation" :-)
Korte dage, lækkert selskab og god mad! Non-stop. Jeg håber i alle får en skøn søndag!

21 april 2012

I would love to wear..



Jeg ville elske at have ovenstående outfit på i dag! ..Det er ikke for varmt til vejret, men heller ikke for koldt. Strikstrøjen, vesten og biker-handskerne gør at man ikke fryser. Jeg har mixet cremede nuancer med sort og metallic. Det giver et lækkert, råt og edgy look.

20 april 2012

Yesterday evening









Mh, min aften i går var helt fantastisk! Først blev jeg inviteret på en kinesisk restaurant i Sønderborg, kaldet "Mongolian Barbeque", af min kæreste. Efter at have nydt et par timer sammen på restauranten, og spist en masse buffet, godt krydret med chili og hvidløg (my favourite), gik turen videre til Alsion i Sønderborg, hvor vi skulle se Casper og Frank (Casper Christensen og Frank Hvam) "Nu som mennesker". Showet var helt fantastisk og netop som forventet - spækket med uendelige mængder sjov og spas. De gjorde det utrolig godt, og i selve showet blev ting fra privatlivet mixet, med hvordan vi har set de to karakterer i "Klovn". Et show der varmt kan anbefales til alle - jeg skal med sikkerhed have showet på dvd, når det udkommer! :-) ..Efter de to timer, showet varede, havde vi endnu ikke lyst til at tage hjem. Derfor tog vi ned på Brøggeriet i Sønderborg, et rigtig hyggeligt sted, hvor vi fik en kaffe og en chai the. 
Lidt over midnat var vi hjemme - og lå først i sengen klokken 01.00. Det var en fantastisk aften, men jeg var enormt træt, da jeg kom hjem i dag. Jeg fik mig lige et power-nap, og nu er jeg godt på toppen igen. Min kæreste kom hjem fra arbejde klokken 20.30, og vi har først lige spist aftensmad. Nu skal vi bare hygge resten af aftenen. Denne weekend er virkelig tiltrængt. Jeg synes det har været en hård uge - men nu er det weekend og jeg skal på skole hele næste uge, så det bliver lækkert! ..Nu er det bare om at få så meget ud af weekenden som overhovedet muligt. Jeg håber i alle får en god weekend og indtil videre en lækker fredag aften! :-)