30 marts 2012

Påske negle





Påskeferie = Påske-negle


Til forveksling kunne disse pastel-negle nemt minde om 10 små påske-æg og jeg synes det ser så sødt ud når man blander lyserød, lyseblå og gul. Lidt specielt måske, men hvorfor ikke? :-)

Dejlig hjemkomst



Så er jeg hjemme fra skole igen, og jeg synes at ugen er fløjet afsted!
Nu har jeg påskeferie i 10 dage - mh, hvor er det bare fantastisk!
På køkkenbordet lå der et Eurowoman-blad til mig, fra min søde kæreste, som lige havde lavet en sød note på det også. Mh, hvor er det dejligt med overraskelser!

Nu vil jeg (velfortjent) smide mig på sofaen med min kat og mit eurowoman, med "Twilight" kørende på skærmen og bare forberede mig på ferie. Som tidligere nævnt tager jeg med min kæreste og hans familie i sommerhus i morgen, og jeg kan slet ikke vente. Det bliver intet mindre end en fornøjelse at komme lidt væk. God weekend allesammen, og god ferie til alle jer, der lige som mig, er ligeså heldige at have ferie!

29 marts 2012

Dark lips







Et par billeder hvor jeg har min mørkerøde læbestift på, fra MaxFactor, som jeg viste jer første gang her.
Jeg synes at den mørke farve gør et eller andet godt for mine øjne, måske det mørke vs. det lyse?
Jeg skal til torsdags-bar med alle eleverne i aften, så nu skal vi til at gøre os klar, et par piger og jeg!
Jeg håber i får en dejlig aften, piger!

28 marts 2012

Four Flatforms






Ovenstående flatforms ville jeg elsker at eje, og løbe rundt i, hele sommeren! ..De er allesammen vidt forskellige, selvom de faconmæssigt er rimelig ens :-) Måske man skulle investere i et par eller to? De er i hvert fald til at finde her.

Oh, sweet weather!



27 marts 2012

Snobrøds-aften








Mmh, total lækkert med snobrød her til aften! ..der var uendelige mængder dej, og jeg kunne faktisk kun have et enkelt snobrød - men kom så til at lave et ekstra, for hyggens skyld - og hov ..det spiste jeg sørme også. Jeg tror vi sad ved bålet i over halvanden time, og kullene blev bare ved og ved med at virke - så det var bare rigtig varmt og dejligt. Der er intet som at sidde sammen foran sådan en skøn varmekilde.

Rødhætte










Denne skønne jakke/kappe købte jeg for nogle år siden i Málaga i Spanien, på studietur. Egentlig har jeg ikke fået brugt den så meget, men med det gode vejr og når nu vi går sommeren i møde, synes jeg den passer rigtig godt. Så er den også lidt sød med den røde farve - og føler mig lidt som "Rødhætte" når jeg har den på. Jeg hygger mig fortsat på skolen, og om lidt er der dømt SNOBRØD! YES! Jeg elsker bare snobrød, og ikke bare det at spise det - men det at sidde samlet rundt om et bål og bage snobrød og hygge. I LOVE IT! ..Så det er hvad aftenen skal gå med - jeg håber i har det godt!

26 marts 2012

Spring and Spring



NYT FODTØJ














I dag var jeg nede på posthuset og hente mine naturhvide/sorte læder-creepers fra h&m. De er enormt klassiske, feminine og helt anderledes, synes jeg. Jeg er helt væk i dem! Rigtig lækre at have sådan et par, nu når det begynder at blive bedre og bedre vejr. Jeg er på skole i denne uge - og skolen ligger helt ned til vandet, så det er bare super lækkert. Jeg har om Virksomhedskultur & Kommunikation i denne uge, hvilket er meget spændende. I dag har vi taget en masse personligheds-tests, i forhold til måden man kommunikerer på. Jeg skal i hvert fald nok blive klogere! Skolen har sin egen, lille hyggelige biograf, og der tror jeg, jeg vil begive mig over med et par af de andre elever, om lidt engang. Det er stadigvæk lyst udenfor så det er bare SKØNT - man går bare og er glad konstant, pga. den dejlige sol. Mmh!

25 marts 2012

Hår-model til Ladies Night























Min aften som hårmodel, i billeder. Hår-temaet var Avant Garde, og min opsætning skulle vise noget, man nemt selv kan lave. Det var en fantastisk aften og rigtig fedt at prøve. Vi blev taget godt imod af publikum og vi hyggede og festede hele natten. Det vil jeg med glæde gøre igen, en anden gang!